Det var en stor glæde, at den årlige Biavlerkonference blev afholdt som planlagt – i sidste øjeblik inden nedlukningen af det corona ramte Danmark.

Konferencen bød på spændende foredrag, workshops og personlige møder med både danske og udenlandske biavlere.

Jeg koncentrerede mig mest om emnet apiterapi og havde derfor på forhånd taget kontakt til apiterapeut Thomas Gloger fra Tyskland. Han kom sammen med sin kone Uli Gloger, som demonstrerede honningmassage. De medbragte også deres  api produkter såsom propolis, gelé royal, bigift cremer, salver og meget andet. Jeg købte en lang pincet og en lille kasse til opsamling af bier. På den måde kan jeg stikke mig selv, hvis jeg får nogle gener, der gør ondt. Bierne er jo parate lige derude i haven! For første gang prøvede jeg også en salve med bigift og har siden da smurt den på små irriterende hudpletter, som faktisk meget hurtigt forsvandt.  

Jeg spurgte også Thomas, om hvad han anbefaler som styrkelse af immunforsvaret i disse corona tider og han foreslog daglig indtagelse af propolis og gelé royal. Hvis I vil se nærmere på hans shop med api produkter kan I gå ind på www.Api-Zentrum-Ruhr.de

I filmklippet vises mere fra konferencen og mødet med Thomas og Uli Gloger samt Annette Bruun Jensen fra Københavns Universitet, som fortæller om honningens helende egenskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *