Samarbejdspartnere


Instruktører & samarbejdspartnere

Anja Dalhoff


Anja Dalhoff er prisbelønnet filminstruktør, producent og fotograf. Anja har modtaget to Robert priser bl.a. Prisen for bedste dokumentarfilm i Danmark 1992, 1. prisen ved Havanna Filmfestival 2000 og Europæiske Kvinders pris i 2009.

Læs mere

Iben Haahr Andersen


Uddannet som tonemester på Den Danske Filmskole. Arbejdede i mange år sammen med Anja Dalhoff på diverse dokumentarfilm. Blev efterfølgende selv instruktør og modtog i 2007 en Robert for filmen ”Lyd på Liv” for bedste korte dokumentarfilm.

Læs mere

Lone Falster


Lone Falster har arbejdet som filminstruktør siden 1983. Senere uddannet på den Svenske Filmskole, Dramatiska Institutet i Stockholm. Læser, dramaturg og sparringspartner for filmproducenter, filminstruktører og forfattere siden 1987.

Læs mere

Michelle Mildwater


Michelle Mildwater er stifter af organisationen HopeNow, som hjælper handlede kvinder og udenlandske kvinder på prostitutionsområdet med alt fra at være bisiddere i retssager til gadearbejde og dokumentation.
Læs mere

Inger Thormann


Psykolog og forfatter Inger Thormann har været konsulent ved film om Føtalt Alkoholsyndrom bl.a. Sårbare Sjæle grundet hendes viden om netop omsorg for børn født af narkomane og alkoholiserede mødre.

Læs mere

Johs Aarup


Johs startede i 1984 som tekniker hos Columbus Film, og var derefter i en årrække teknisk chef hos Sonne A/S. I 2008 blev han selvstændig. Siden 2011 været tilknyttet Danish Docs ved grading, grafik og mastering.

Kontakt

Povl Kristian Mortensen


Dansk pianist, komponist og producer. Debuterede i 1992 som filmkomponist med musikken til novellefilmen Gigolo. Har siden gjort sig gældende med musik til såvel spillefilm, dokumentar- og reklamefilm.

Læs mere