Blog om bi-film


Anja’s blog om bier.

Introduktion til Anja’s blog.


Velkommen til min nye blog : Anja’s blog, hvor I inviteres med på min research til filmen :”Bier kan helbrede”. Jeg har arbejdet som filminstruktør gennem 28 år og er nu også biavler på tredje år. Biernes fantastiske liv fascinerer mig og deres uvurderlige betydning for vores miljø og overlevelse gør, at jeg ønsker at producere en dokumentarfilm om  biernes vigtighed for os mennesker.

Læs mere

Biavlere og propolis i Cuba.


Hvorfor er det spændende med biavl og apiterapi i Cuba? Det er det fordi sundhedssystemet har mange års erfaring og forskning i hvordan biens produkter kan bruges til sundhed, forebyggelse og helbredelse.

Læs mere

Yaroslav og apiterapi-huset.


“Bier kan helbrede” er arbejdstitlen på min nye film om apiterapi. Jeg researcher både her og i andre lande og inviterer jer med til at følge mit arbejde. Gennem små filmklip kan I følge, når jeg rejser rundt til spændende mennesker, som har erfaringer indenfor apiterapi. Mit første indslag, som I skal se er besøget hos Yaroslav, som kommer fra Ukraine og bor ved Silkeborg.

Læs mere