Velkommen til min nye blog : Anja’s blog, hvor I inviteres med på min research til filmen :”Bier kan helbrede”. Jeg har arbejdet som filminstruktør gennem 28 år og er nu også biavler på tredje år. Biernes fantastiske liv fascinerer mig og deres uvurderlige betydning for vores miljø og overlevelse gør, at jeg ønsker at producere en dokumentarfilm om  biernes vigtighed for os mennesker.

I filmen ønsker jeg også at fokusere på biens helbredende egenskaber – om apiterapi der dels omfatter produkter, der bekæmper infektioner og styrker immunforsvaret og hvordan man bruger biens gift til at stoppe gigt symptomer og lindre smerter. Bi-giften kan også anvendes til andre sygdomme hvor der er overraskende gode resultater i udlandet med disse behandlingsmetoder.

I nyere tid er man begyndt at finde videnskabelige beviser for, at biernes produkter kan bruges i lægevidenskaben og det vil jeg beskrive gennem en filmisk rejse til steder, hvor disse sygdomsbekæmpende metoder bruges.

5 thoughts on “Introduktion til Anja’s blog.

 1. Super spændende projekt.
  Jeg følger spændt med.
  Held og lykke med jeres rejse ind i biernes forunderlige verden. ?

 2. Lyder meget spændende. Vi vil gerne følge med. Vi er selv biavlere og bruger propolis i sæbe og creme. Det er både et spændende og fantastisk produkt.
  Hvor er det dejligt du sætter fokus på biernes forunderlige verden
  Mange hilsner
  Niels Chr og Dorte
  Spøttrup Bigård

  1. Kære Niels og Dorte,
   dejligt at høre jeres reaktion på min nye blog og at I kontakter mig. Via bloggen får jeg pludselig kontakt med folk landet over og hører om de spændende erfaringer, der bliver gjort med pollen og propolis. Jeg har selv haft rigtig gode erfaringer med propolis tinktur og propolis creme, der kan alt muligt lige fra mindre hudproblemer til helbredelse af svamp. Jeg har lige kigget på jeres hjemmeside og jeres produkter ser super fine ud.
   Mange hilsner Anja

 3. Jeg har set dine inspirerende og oplysende film og glæder mig til fortsat at følge med på din blog. Som ny biavler glæder jeg mig til at blive mere klog på apiterapi.
  Mvh Nina Jespersen

  1. Kære Nina, det glæder mig, at du gerne vil lære mere om apiterapi. Det er en ny, spændende verden, som rummer alverdens muligheder. Det næste indslag, som snart kommer på bloggen handler om Vagn fra Fyn, som har været biavler i 19 år. Hans speciale er propolis og han fortæller hvodan han tilbereder en tinktur, der kan bruges til alverdens hudproblemer, infektioner og andet. Held og lykke med din nye hobby som biavler Nina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *