“Bier kan helbrede” er arbejdstitlen på min nye film om apiterapi. Jeg researcher både her og i andre lande og inviterer jer med til at følge mit arbejde. Gennem små filmklip kan I følge, når jeg rejser rundt til spændende mennesker, som har erfaringer indenfor apiterapi. Mit første indslag, som I skal se er besøget hos Yaroslav, som kommer fra Ukraine og bor ved Silkeborg.

Han har udviklet et Apiterapi hus, hvor man gennem en maske kan indånde biernes luft fra bistaderne. En luft der dufter af pollen, propolis og honning. Det kan rense luftvejene og patienter i Rumænien, Ukraine og Rusland valfarter til klinikker hvor denne metode anvendes. De  lægger sig på en briks i en halv time, lytter til biernes meditative summen og indånder luften fra bistadet. Yaroslav har ikke selv helbredsproblemer, men fortalte mig, at han regelmæssigt lægger sig i huset og tager masken på. Det giver ham mere energi. Se klippet her hvor Yaroslav fortæller om sit projekt.

I filmklippet viser Yaroslav hvordan man kan indånde bistadernes sunde luft. Denne metode bruges overalt i Ukraine og selv præsidenten har sit eget lille apiterapihus.

2 thoughts on “Yaroslav og apiterapi-huset.

  1. det ser spændende ud ,kunne godt tænke mig at se dit bihus og få en snak med dig om det.
    jeg bor i Bjerringbro ,det er ikke så langt fra Viborg.
    mvh Orla Frandsen

    1. Med hensyn til apiterapihuset, så er det Varoslav komel, som har startet det op. Til foråret vil der være gang i huset igen, så da kan du spørge Yaroslav, om du må komme forbi og se det.Mvh. Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *