Sårbare Sjæle på Grønlands turné

I slut september 2015 rejste jeg sammen med Cecilie Madsen, som er medvirkende i filmen ”Sårbare Sjæle”, og Inger Thormann (fag konsulent) til Grønland for at vise filmen i Ummannaq, Illulissat og Nuuk. Det var en utrolig spændende tur og visning af filmen blev fulgt op med livlige debatter. Cecilie er blevet rigtig dygtig til at snakke foran et stort publikum og hendes personlige historie gjorde indtryk. I Nuuk blev folk så berørte, at de rejste sig op og klappede for Cecilies oplæg og hendes mod til at dele en så personlig historie.

I Grønland er emnet et stort tabu og for mange var det forløsende endelig at få sat ord på alle de vanskeligheder og problemstillinger, som diagnosen FASD omfatter.

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *