Sårbare Sjæle på grønlandsk

Da ”Cecilies Verden” blev vist på DR1 med et seertal på 1 million seere sad Cecilies biologiske familie på Grønland og så med. I filmen viser den 6 årige Cecilie et billede af Mona, hendes biologiske mor. Mormor og søstre i Grønland spærrede øjnene op, her var deres elskede Mona og Cecilie, som de endnu ikke kendte. Familien kontaktede straks Skodsborg Observationshjem og fik adresse og kontakt til Cecilies plejefamilie i sydsjælland. Her fra startede et nyt kapitel i Cecilies liv og sammen tog vi i 2013 til Grønland for at filme hendes møde med familien.

Det har ligget os meget på sinde, at lave en film, som også rummer det grønlandske. Med misbrug og alkoholisme følger børn med føtalt alkoholsyndrom og det sker desværre også på Grønland. Departementet for sundhed og forebyggelse har været så venlige at sponsorere en grønlandsk oversættelse af filmen og den er nu ved at være klar. Vi er meget glade for, at nu kan alle grønlændere forstå filmen og få et 100% udbytte af budskabet .

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *