Profil af en Trafficker – Temadag i Schweitz

Den 22. Oktober havde vi en flot premiere på filmen ”Trafficker” i byen Luzern i Schweitz. Eventet blev arrangeret af en international anti-trafficking gruppe bestående af bl.a. Andy Desmond fra Scotland Yard og Stephan Fuchs fra det schweitziske immigrationspoliti. Det blev til en hel tema dag med titlen ”Profil af en Trafficker”.

Henri Dreyfus psykiater fra det hårdest belastede fængsel i Schweitz fortalte om de psykologiske baggrundsfaktorer for en trafficker. Derefter så vi filmen med efterfølgende panel bestående af Anja Dalhoff, Michelle Mildwater og Andy Desmond. Dagen sluttede med at Andy Desmond gav en beskrivelse af en sag han har efterforsket mod en nigeriansk trafficker. Først blev sagen fortalt ud fra traffickerens perspektiv, derefter skiftede samme sag til detektivens perspektiv. Det var utrolig spændende og lærerigt. Det var et efterforskningsarbejde på 2 år, hvor bagmanden blev idømt 20 års fængsel.

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *