Premiere på filmen ”Soy Cubana”

Filmen, om de to cubanske kvinder Mercedes og Anahiz filmet fra 2005-2015, blev vist d. 8 nov. 2015 i Hillerød Slotsbio, hvor 150 mennesker dukkede op. Der kom så mange, at flere desværre måtte gå forgæves, men vi håber at kunne holde flere tilsvarende arrangementer rundt om i landet. Eventet blev skabt i et samarbejde mellem Danish Doc Production og 3 F.

Efter filmen holdt Cuba eksperten Jørgen Lauervig, kendt fra Tv-avisen og Horisont, et oplæg om situationen i Cuba i dag. Der var mange spørgsmål og lysten til debat var stor. Da Cuba er så rig på både musik og dansekultur, måtte vi selvfølgelig lige afrunde eventet med et potpouri af cubanske danse. Lino Aguerra og Dayneris, begge professionelle cubanske dansere gav nogle numre og flere cubanere blandt publikum sprang spontant op på scenen og dansede med. Arrangementet sluttede af med vin og sandwich i den hyggelige lille café i Hillerød Slotsbio. Det var en fantastisk dag med cubansk, farverig stemning i det vintermørke Danmark.

You Might Also Like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *